В началото на месеца разбрахме, че Dancing Stars ще се завърне

...
В началото на месеца разбрахме, че Dancing Stars ще се завърне
Коментари Харесай

Ето кои звезди ще участват в Dancing Stars

В началото на месеца разбрахме, че Dancing Stars ще се завърне в ефира на bTV след многогодишно неявяване. Малко по-късно пък стана ясно, че водещи на предаването ще бъдат Алекс Раева и Краси Радков.
 Dancing Stars се завръща по bTV
Dancing Stars се завръща

Ето какво знаем все още

Останаха единствено две мистерии - кои ще са участниците и членовете на журито, несъмнено. Вече мистериите са с една по-малко, тъй като от bTV оповестиха кои ще са звездите, които ще дадат всичко от себе си на дансинга. 

Общо 16 участници ще се състезават, с цел да потвърдят на себе си и публиката, че могат да се оправят със всеки един танц. Осемте дами ще бъдат  Неделя Щонова, Натали Трифонова, DARA, Емануела, Мила Роберт, Нона Йотова, Боряна Баташова и Ивет Горанова .
 Снимка 651199

Мъжете също ще бъдат тъкмо осем на брой. Те са Филип Буков, Даниел Пеев-Дънди, Папи Ханс, Валери Григоров, Емрах Стораро, Виктор Стоянов, боксовата легенда Серафим Тодоров и Свилен Ноев .
 Снимка 651197

Обещанията са, че през идващите месеци участниците в Dancing Stars ще преминат през напрегнати тренировки и елиминации, за да стигнат до огромния край. Dancing Stars ще започва през февруари по bTV.
анкета
Кое от идните излъчвания възнамерявате да гледате?
Ергенът Един за различен Любовни афери Бригада нов дом Dancing Stars Hell's Kitchen Не мисля да си изгубвам времето с нито едно
Ергенът

Един за различен

Любовни афери

Бригада нов дом

Dancing Stars

Hell's Kitchen

Не мисля да си изгубвам времето с нито едно
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР